Jokerfeesten

Jokerfeesten palmen Grote Markt in met muziek van terras naar terras


Toerisme Turnhout pakt op zondag 14 mei uit met de tweede editie van de Jokerfeesten. De Grote Markt en alle terrassen worden de hele namiddag overspoeld door dweil-, dixie- en brassbands.

Met de Jokerfeesten als gratis evenement geeft Toerisme Turnhout het feestelijke startschot van het nieuwe toeristisch seizoen in Turnhout. Het centrale thema dit jaar is muziek van terras naar terras. Van 13u tot 18u worden de bezoekers van de Grote Markt en alle terrassen getrakteerd op muziek van dweil-, dixie- en brassbands.

“Wij verwelkomen Sosjetee Sossis uit Turnhout, Just For Fun uit Tielen, de LJM Band uit Sint-Job-in-’t-Goor en de All In 1 Brassmasters Brassband uit het Nederlandse Lelystad”, legt Nik Tuytelaers, voorzitter van Toerisme Turnhout, uit. “Naast muziek kan iedereen genieten van randanimatie, toeristische info, allerlei lekkers en van een extra verrassing. De vrijwilligers van Toerisme Turnhout vzw organiseren dit evenement in samenwerking met de stad Turnhout en dankzij de steun van de lokale horeca-ondernemers en de vele sponsors.”