Kerstwensboom

Naar goede jaarlijkse gewoonte heeft onze Kerstwensboom ook dit jaar weer een prominente plaats op de Grote Markt, aan de ingang van de Wintertuin.
 
 
Vanaf zaterdag 12 december en dit tot begin januari 2021 kan iedereen in de “Kerstwensbox” zijn of haar wensen voor stadsgenoten deponeren.
 
 
Door de verstrengde maatregelen zijn fysieke ontmoetingen niet mogelijk.  Er zullen dus geen andere activiteiten rond de boom kunnen doorgaan. Ook het ter plaatse schrijven van de wenskaarten om ze daarna zelf in de boom te hangen moeten we een jaartje overslaan.  
Net als de Kerstman blijven we met ons vrijwilligersteam voorzichtig om er zo voor te zorgen dat iedereen gezond blijft.     
 
 
Hopelijk kunnen we daarna snel weer alles organiseren zoals vroeger. Ondertussen zorgen wij ervoor dat de wensen terechtkomen. Met de Kerstwensboom willen wij in dit rare en ongewone jaar nog een beetje licht brengen … letterlijk en figuurlijk.
 
Ook wij hadden vele mooie plannen voor een spetterend jaar met nieuwe activiteiten maar hebben deze net als onze traditionele evenementen stuk voor stuk moeten annuleren. Alle ideeën werden veilig opgeborgen, ze gaan allicht nog van pas komen. Laat ons hopen zo snel mogelijk.
 
 
 
Alle bestuursleden, vrijwilligers en medewerkers wensen jullie een prettig kerstfeest en het allerbeste voor een gezond 2021.  
 
 
 
Zorg goed voor jezelf en je familie en ook al is het niet altijd even eenvoudig, volg de maatregelen.
 
 
De komende feestdagen zullen anders zijn...maar ooit komt alles goed!
Samen met iedereen duimt Toerisme Turnhout vzw hiervoor.